mys lördag!

hade en jätte myisg fredag igår med tjejerna! Idag när vi vaknade stack vi in till stan och gick lite runt. Snart kommer min älskade pojkvän, vi firar ett halvår idag så idag blir det bara mys, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på, men något blir det!
Som ni kanske har märkt har ett fel uppståt med min header, men ska fixa det så fort som möjligt!!
Hoppas ni får en mysig lördag!
pussar!

tonight is gonna be a good night

lite ändringar har gjorts i bloggen! Sofia i min klass fixade en ny header till mig, riktigt nice! Snart slutar jag och då ska jag hem och börja fixa mig tills jag ska träffa mina kära bästa vänner! Idag känner jag att jag är på bra blogg humör!!! Det kanske blir fler inlägg ikväll. Jag säger redan förlåt för att jag bara har lagt upp iphone bilder på senaste tiden, ska verkligen börja lägga upp bilder som jag har tagit från min systemkamera! 

Ha en bra fredag!  

livet leker!

hello! jag har bestämt mig för att att blogga när jag själv känner för det, så det inte blir en sån tråkig blogg där det står hela tiden vad jag gör om dagarna. Men den här veckan så har det hänt mycket! I måndags så fyllde min kära bästa vän agge år, hela 16år! Det var en blandning på fira agge och par middag! Jag träffade min kära pojkvän linus, agge och linsan och sen stack vi till big bowl och bowlade. Sen stack vi hem till agge , så gjorde killarna middag! De hade det gjort jätte mysigt, de hade tänt ljus, klätt upp sig och allt. Kvällen avslutades med lite film tittande!
I tisdags så åkte jag och min klass till köpenhamn och då gick vi på christiania och konstmuseet louisiana. Även det var jätte mysigt och kul! Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från dem här två underbara dagarna!
Men idag är det fredag, och det bjuds på tjejkväll med denise, vanessa och rita! Riktigt nice, jag saknar dem otroligt mycket!

Men här kommer bilderna!!

vad kärlek är för mig <3



Idag är jag på jätte bra humör! dagen har börjat bra, och kommer absolut att sluta bra också! I skolan har jag ett ämne som heter digitalt skapande. Idag skulle vi börja jobba med radio, och min grupp ska prata om Kärlek och identitet. Jag fick uppgiften att skriva om vad kärlek innebär för mig, så jag tänkte dela med mig av vad jag skrev.  

''För mig innebär det att man känner ett pirr i magen när man ser honom/henne. Man längtar och tänker på personen hela tiden.  Och kärlek till en pojkvän till exempel är också någon man kan känna sig trygg med, nån man kan vara sig själv med, att man kan gå utan smink kunna gå i vilken klädsel som helst! Och att man kan prata om vad som helst med personen. Att han/hon är en trogen lyssnare och alltid finnas där för ens partner.  Kärlek för mig innebär inte bara sex, utan det är något man gör för att visa hur mycket man älskar personen. Man måste kunna ha en tillit på sin partner. Kärlek är också att man vågar visa upp sin partner för sina vänner, att man inte skäms över sin partner. Inte bara för sina vänner utan, man ska våga visa upp sin partner för världen att han/hon är din! Kärlek är när man blir överglad när man får ett sms och det är just från den man älskar mest i hela världen , och att man blir helt varm i hela kroppen!''

Det bästa med detta är att jag känner att mitt och min pojkväns förhållande e verkligen såhär! Jag kan verkligen snacka med han om allt, jag kan se ut precis som jag själv känner just den dan.
Och jag vet att alla kommer någon gång  kommer att hitta den killen, och jag är glad att jag bara e 17år och känner att jag har den mest underbaraste killen i hela världen!!

skolaaa :/

sitter i skolan nu, har precis på börjat första lektionen som är samhälle. Håller på att jobba om EU, riktigt tråkigt :/ . Idag ska jag nog träffa vanessa efter skolan. Därefter ska jag nog bara chilla. Måste ladda upp inför imorgon har konsert. För er som inte vet så tar jag sånglektioner (solosång) , så imorgon har jag konsert!

Ja... jag har inte mycket mer att säga. Tyvärr blir det ingen bild idag. Får nog ta och börja fota lite mer, har ju fått en systemkamera och i julklapp. Jag fick en Nikon D1300 , en liten och praktisk kamera! :D

Nu måste jag väl fortsätta jobba med EU! Ha det så bra! puss <3

lördagsmys

idag har jag bara ägnat min dag till att vara med mina närmsta vänner! Först träffade jag daniella på stan och tog en fika på pronto som ligger på lilla torg i Malmö, kan verkligen rekommendera det! Sen mötte jag rita och tog bussen till Trelleborg och träffade Vanessa, och är fortfarande kvar här. Det blir melodifestivals mys och kommer stanna här över natten! Hoppas ni också har en bra lördag!!! Puss på er! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2025538/images/2012/pic_193303628.jpg" class="image">

längesen sist!

idag kände jag att jag fick ett blogg ryck , så nu sitter jag här hemma och bara chillar! Har varit hemma från skolan idag, det har blivit en chill hemmakväll, ändå riktigt skönt att bara vara hemma har inte haft en hemmakväll bara med min familj på jätte länge. Men jag har blivit tjejen som vill vara ute med kompisar eller bara ha en chill hemmakväll med pojkvännen. Det är nog därför det inte har blivit något inlägg här och sånt.
Men ja.. sist var det ju en gästbloggare här, det var min kära bästa vän rita, har känt henne i nästan 12år sen vi var små tjejer. Älskar verkligen henne, hon är min bästa vän, min syster och hon finns alltid där när man behöver henne hon är som sagt bäst!
Ja.. jag har läst några av de kommentarerna jag har fått så ska lägga in mer bilder!  Så jag börjar idag med några bilder!
Imorgon ska jag träffa vanessa och rita, och på söndag blir det söndagsmys med min pojkvän!
Men här kommer några bilder!


jag och min älskling på min 17 årsdag! <3 älskar verkligen dig över allt annat på hela jorden, you are my soulmate!


Detta är rita (den hemliga gästbloggaren) och jag! (gammal bild, inte jätte gammal men gammal)

Detta är vanessa den bästa som jag brukar kalla henne för! En av mina äldsta vänner! Hon e precis som rita, min bästa vän, min syster! älskar dig! <3

ericaaaa

en blogg om en vanlig tonårstjejs liv, funderingar, åsikter och intressen.

RSS 2.0